top of page

Padel as a service

Neem contact met ons op en wij regelen alles van A-Z. El Pop-Up regelt het transport van de Pop-Up padelbaan. Wij zorgen ervoor dat de baan op locatie aankomt. Daarnaast verzorgen wij de op- en afbouw, het groot onderhoud, de nodige verzekeringen en bieden wij kosteloos een boekingssysteem aan voor reserveringen. Verder behoren padelrackets, ballen, lessen en clinics ook tot de optie.

* De applicatiebeheerder Playtomic verzorgt het reserveringssysteem.

* Het aanvragen en verkrijgen van een vergunning (indien van toepassing) voor het exploiteren van padel ligt bij de afnemer.

Wij brengen de Pop-Up padelbaan op locatie

De padelbaan van El Pop-Up wordt per vrachtwagen eenvoudig en snel getransporteerd en vervolgens gemakkelijk geladen en gelost door een kraan of met een heftruck. Het is ook mogelijk om de baan in een hal te plaatsen.

Pop-Up padelbaan ingeklapt voor transport.
PadelbaanXTUDelft.jpg

 De Pop-Up padelbaan is binnen vier uur speelklaar

De baan bestaat meerdere onderdelen en wordt modulair opgebouwd. Door een eigen fundering is er geen dure egalisatie nodig en kan de padelbaan op oneffen en schuine ondergronden geplaatst worden. Hierna wordt de baan aangesloten op het elektriciteitsnet en indien gewenst kan de padelbaan volledig autonoom worden aangeboden.

Via het boekingssysteem kan er direct geboekt worden

Wanneer de padelbaan Up gePopt is, wordt alles nog een keer nagelopen. Er is de mogelijkheid om bij het afnemen van de Pop-Up padelbaan een reserveringssysteem (Playtomic) af te nemen. Hiermee kan er direct geboekt en gespeeld worden.

Playtomic reserveringssysteem
Toegang tot de Pop-Up padelbaan

El Pop-Up kan de padelbaan autonoom aanbieden

De Pop-Up padelbaan is voorzien van verlichting, camera’s, magneetsloten en internet. De padeller kan zijn of haar na reservering verkregen toegangscode invoeren bij de toegangsdeur waarmee deze van het slot gaat. Wanneer het schemerig wordt, gaat het licht automatisch aan. De camera’s zijn er voor de veiligheid.

Het grote onderhoud wordt gedaan door El Pop-Up

Elke zes maanden wordt de baan door ons gecontroleerd op of alles naar behoren werkt en op eventuele beschadigingen. De controle wordt op afspraak gedaan en vindt plaats op een moment dat de baan niet is gereserveerd.

Productie prototype
bottom of page