top of page

Over El Pop-Up

Overal padellen voor iedereen

El Pop-Up biedt een innovatieve padelbaan en de enige ter wereld in zijn soort. In onze ambitie het padel aanbod te vergroten, liepen wij (Thomas Hoffman en Dirk van der Weijden) al snel tegen een aantal obstakels aan. Naar nu blijkt, zijn dit veel gehoorde obstakels zoals lange vergunningstrajecten, geen beschikbare of geschikte ruimtes en/of hoge investeringskosten. Wij zijn van mening dat dit makkelijker kan en moet. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Pop-Up padelbaan. ​

Wat maakt ons product zo innovatief en uniek?

  • De Pop-Up padelbaan kan per vrachtwagen eenvoudig en snel getransporteerd worden;

  • De Pop-Up padelbaan kan gemakkelijk geladen en gelost worden met een autolaadkraan of heftruck;

  • De Pop-Up padelbaan wordt binnen vier uur op- of afgebouwd;

  • De Pop-Up padelbaan is te plaatsen op bijna alle ondergronden (ook schuin) zonder dat daar een egalisatielaag voor nodig is. De baan heeft een eigen fundering en stelpoten waarmee deze waterpas wordt geplaatst; 

  • De Pop-Up padelbaan kan autonoom aangeboden worden.

Wat de baan ook onderscheidt, is het type speelvloer. De speelvloer is van granulaat korrels (verlijmde rubberen korrels) gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de bal hoger en constanter opstuit (leuk voor langere rally’s), de speelvloer onderhoudsarm is en langer meegaat. Verder is de baan voorzien van innovatieve verlichting, camera’s (optioneel), deuren met magneetsloten (optioneel), een keypad en internet (optioneel).

El Pop-Up werkt samen met Playtomic. Playtomic is een online applicatie die verantwoordelijk is voor het reserveringssysteem. Bij een reservering ontvang jij een code die jij vervolgens bij de baan kunt invoeren waarmee de deuren opengaan. Dit bieden wij kosteloos aan onze afnemers aan. Hierdoor kan de Pop-Up padelbaan geheel autonoom (optioneel) aangeboden worden. Wanneer het schemerig wordt, zal de verlichting automatisch aangaan en de camera’s zijn er voor de veiligheid (indien gewenst).

Op deze manier bieden wij heel laagdrempelig padel aan op beschikbare locaties maar ook op locaties die in eerste instantie ongeschikt lijken voor padel. Een mooie combinatie wat ons betreft, omdat padel zich leent voor korte- en lange termijn exploitatie. El Pop-Up zorgt ervoor dat de baan duurzaam wordt onderhouden en dat alles naar behoren werkt.

Eerste padelbaan
Logo El Pop-Up

Est.   2021

Ons Verhaal

Flexibiliteit en de deeleconomie groeien sterk en dat is ook logisch. Mensen willen steeds meer hun eigen agenda beheren en minder vast zitten aan verplichtingen. El Pop-Up speelt hierop in door de banen niet te verkopen maar juist te verhuren en co-exploiteren. Op deze manier blijven de kosten relatief laag, kwaliteit van de baan hoog, vraag en aanbod sluit beter op elkaar aan en maakt het gelijk een duurzamer product.

 

Wij bieden de Pop-Up padelbanen op twee manieren aan:

Ons Team

Dirk van der Weijden

Padel is ‘hot’! Iedereen vindt deze sport leuk. En terecht! Helaas is er weinig beschikbare ruimte om padelbanen aan te leggen voor lange termijn. En dat terwijl er veel tijdelijk beschikbare locaties zijn. Deze locaties blijven nu onbenut. Zonde, want de vraag naar padel groeit exponentieel. Precies op deze kans spelen wij met El Pop-Up in: meer aanbod op flexibele locaties, waardoor de beschikbare ruimte efficiënt gebruikt wordt.

Persoonlijk vind ik het werken aan deze organisatie geweldig, want ik hou van de sport, het sociale karakter en de gezelligheid. Bovendien is sporten goed voor de gezondheid, dus wat mij betreft een win-win. Ik ben vastbesloten om van El Pop-Up de een succes te maken!

Dirk van der Weijden
Eigenaar

Na een potje padel op de lokale club ben ik betrokken geraakt bij El Pop-Up. Een vriend helpen om zijn volgende droom te ontwerpen, waarom niet? In de vorm van een innovatieve mobiele padelbaan leek mij dit een mooie uitdaging.

Casper Rensen

Na een potje padel op de lokale club ben ik betrokken geraakt bij El Pop-Up. Een vriend helpen om zijn volgende droom te ontwerpen, waarom niet? In de vorm van een innovatieve mobiele padelbaan leek mij dit een mooie uitdaging.

Thomas Hoffman

Ik heb altijd affiniteit gehad met gezondheid, sport en bewegen. Daarom ben ik aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Dat ik het ondernemen nu kan combineren met een stukje gezondheid op het gebied van preventie en mensen in beweging brengen en aan het sporten krijgen is een mooie combinatie.

Thomas Hoffman
Eigenaar

Casper Rensen
Ingenieur

bottom of page