top of page

Over El Pop-Up

El Pop-Up vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn

Waarom zijn er altijd langdurige trajecten nodig om gezond bewegen en sporten te stimuleren? Waarom beweegt 60% van de Nederlandse bevolking te weinig? Waarom zitten kinderen van 12 tot 18 jaar meer dan 13 uur op een doordeweekse dag? De trend vandaag de dag is een gezondere leefstijl. Meer gezond bewegen en sporten. Maar hoe? 

Wij liepen tegen deze vragen aan voor de oprichting van El Pop-Up. Sporten en bewegen is gezond en werkt preventief. Laten wij sporten en bewegen zo laagdrempelig aanbieden dat zowel de afnemer als de aanbieder voor meer sportdichtheid kan zorgen. Pop-Up padelbanen. Door de unieke kwaliteiten van de Pop-Up padelbanen kan El Pop-Up op vele manieren ingezet worden (los van het soort ondergrond). Zo worden de Pop-Up padelbanen ook ingezet voor jeugd en senioren. Op deze manier kan El Pop-Up haar steentje bijdragen aan een gezondere maatschappij, door samen met jeugd en senioren in beweging te komen. Maar niet alleen jeugd en senioren. El Pop-Up heeft in haar ontwerp van de Pop-Up padelbanen rekening gehouden met de breedte voor rolstoelrijders in haar toegang. Hierdoor is het ook mogelijk voor mensen in een rolstoel om de padelbaan te betreden en hierop te spelen. Sporten en bewegen werkt preventief en is goed voor sociale cohesie, wij vinden het belangrijk dat dit voor iedereen toegankelijk is. Padel is een gezellige en sociale sport waarbij vriendschap en plezier de belangrijkste elementen zijn.

El Pop-Up organiseert in samenwerking met lokale partijen, die zich inzetten voor deze verschillende doelgroepen, evenementen zoals sportdagen en werkgelegenheid. Door de inzet van El Pop-Up voor deze verschillende groepen, kan zij maatschappelijk haar steentje bijdragen en bezorgt El Pop-Up plezier, sportiviteit, gezelligheid en sociale interactie voor iedereen. 

bottom of page