top of page

Huur

Flexibele afnameduur

Wil jij jouw bedrijf, event, gemeente, vakantiepark, leegstaande hal of (sport)vereniging (nog) sportiever maken?

Dat kan! 

Het huren van een Pop-Up padelbaan is hiervoor uiterst geschikt, voor zowel korte als lange termijn. De Pop-Up padelbaan wordt gebracht en geplaatst op de gewenste locatie, dit kan zowel binnen als buiten. Voor het plaatsen gebruiken wij een autolaadkraan of een heftruck. Vooraf komen wij op locatie kijken om te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

 

Vervolgens is het aan de afnemer hoe hij/zij de baan wil exploiteren. Als er sprake is van omzet, gaat deze volledig naar de afnemer toe. Hiervoor vragen wij een vast huurbedrag (afhankelijk van de huurperiode) per week en komen er eenmalig transport, op- en afbouwkosten bij. Klein onderhoud zoals het schoonhouden van de baan en het glas ligt bij de huurder zelf. El Pop-Up neemt het overige (groot) onderhoud op zich. 

 

Wil jij op een laagdrempelige manier padel aanbieden op locatie? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden om padel op jouw locatie aan te bieden. Via deze weg kan jij gemakkelijk, zonder forse investeringen, padel aanbieden en direct geld verdienen. Het is mogelijk om meerdere banen tegelijk af te nemen.

bottom of page