top of page
 • Hoe kan ik een Pop-Up padelbaan boeken?
  Als je van plan bent om een Pop-Up padelbaan te huren of te exploiteren of als jij meer informatie wil hebben over de mogelijkheden hiervan, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de website of telefonisch. Samen kijken we naar de beste optie voor jou qua verhuur of (co-)exploitatie.
 • Is er een reserveringssysteem beschikbaar bij gebruik van El Pop-Up?
  El Pop-Up maakt gebruik van het reserveringssysteem van Playtomic, dit is optioneel. Voor de padelaanbieder een makkelijk te hanteren systeem waarbij jij boekingen overzichtelijk kan inzien. Voor de padelafnemer een snel en prettig systeem om reserveringen mee te doen. El Pop-Up staat een fee van 3,5% af aan Playtomic.
 • Kan ik meerdere Pop-Up padelbanen tegelijkertijd afnemen?
  Ja, er kunnen meerdere Pop-Up padelbanen tegelijkertijd afgenomen worden. Het is mogelijk om voor padelbaan 1 een andere periode van exploitatie of huur te hebben dan voor padelbaan 2. Hierdoor kunnen wij samen efficiënt inspringen op vraag en aanbod. Wij hanteren per padelbaan een eigen jaaragenda die gevuld wordt door onze afnemers. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de padelbaan, hoe eerder wij een bevestiging krijgen van een afnameperiode hoe meer mogelijkheden er zijn qua invulling.
 • Moet de Pop-Up padelbaan verankerd worden in de grond?
  De Pop-Up padelbaan hoeft niet verankerd te worden in de grond. De padelbanen zijn bestendig tot en met windkracht 12. In Nederland halen wij zelden windkracht 12. Vanaf windkracht 10 gaan we kijken wat nodig is om er voor te zorgen dat de baan veilig blijft staan.
 • Is het mogelijk om de Pop-Up padelbaan autonoom te gebruiken?
  De Pop-Up padelbaan kan geheel autonoom aangeboden worden, dit is optioneel. De baan is voorzien van verlichting, camera’s, magneetsloten, een keypad en internet. Op deze manier kan de speler zijn of haar toegangscode (QR code), die hij of zij bij reservering van de baan heeft ontvangen, invoeren bij de deuren en zal deze van het slot gaan. Wanneer het schemerig wordt, zal het licht automatisch aangaan. De verlichting zal tijdens sluitingstijd ook weer automatisch uitgaan. De camera’s zijn er voor de veiligheid.
 • Is er elektriciteit nodig?
  Er is elektriciteit nodig voor de verlichting van de Pop-Up padelbaan. Bij een geautomatiseerde Pop-Up padelbaan is er elektriciteit en internet (bieden wij aan) nodig om via een cijfercode de magneetsloten te openen en de padelbaan te betreden. Daarnaast is er een optie om gebruik te maken van camera’s, hiervoor is ook elektriciteit nodig. Met één elektrakabel (380 of 230v) kan de baan voorzien worden van de nodige elektriciteit.
 • Wie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de Pop-Up padelbaan?
  Voor klein onderhoud vragen wij de afnemer dit zelf uit te voeren. Hier gaat het dan om het speelveld schoon te houden en het zemen van de ramen. Het is ook mogelijk om dit uit handen te geven. De kosten hiervan komen voor rekening van de afnemer. Voor groot onderhoud is El Pop-Up verantwoordelijk. Eens per half jaar controleert El Pop-Up of alles naar behoren werkt. De punten die hieruit voortkomen vallen onder groot onderhoud.
 • Kan de Pop-Up padelbaan op een tennisbaan (met gravel) geplaatst worden?
  De Pop-Up padelbaan kan op bijna alle ondergronden geplaatst worden zonder dat hiervoor egalisatielaag nodig is. De baan is voorzien van een eigen fundering met stelpoten. Het is dus ook mogelijk om de padelbaan op (gravel) tennisbaan te plaatsen, zonder dat de grond, waarop de padelbaan geplaatst wordt, beschadigt.
 • Kan ik een Pop-Up padelbaan kopen?
  De Pop-Up padelbanen zijn niet te koop en blijven in het beheer van El Pop-Up. Op deze manier proberen wij de kosten laag te houden voor de afnemer, de kwaliteit van de baan hoog te houden en een optimale inzetbaarheid van de baan te realiseren. Dit zorgt ervoor dat vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten en maakt het tegelijk een duurzamer product.
 • Waarom maakt El Pop-Up gebruik van een andere speelvloer dan kunstgras?
  Het veld van El Pop-Up is een Multisport speelvloer van GCC Sport Surfaces, deze bestaat uit verlijmd granulaat korrels. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee: De bounce van de bal op de Multisport speelvloer is beter dan op kunstgras, hierdoor stuitert de bal hoger en constanter op, dit heeft een positief effect op de rally’s; Doordat de Pop-Up padelbanen voor pop-up gebruik zijn, worden de banen veel op- en afgebouwd. Granulaat is een stuk sterker dan kunstgras, waardoor het veld langer mee gaat; De speelvloer wordt met een machine egaal aangelegd. Hierdoor zal de bal op elke plek van de baan op eenzelfde manier opstuiten. Met kunstgrasvelden bestrooid met zand krijg jij te maken met naden en zandophopingen waardoor de bal op verschillende plekken anders kan opstuiten. Mocht er schade ontstaan aan het veld, dan kan het gedeelte dat beschadigd is gemakkelijk gerepareerd worden i.p.v. het gehele veld zoals bij kunstgras (bij goed herstel).
 • Is het ook mogelijk om de Pop-Up padelbanen voor meerdere seizoenen te reserveren?
  Het is uiteraard mogelijk om de Pop-Up padelbanen alvast te reserveren voor meerdere seizoenen. Wij hanteren per padelbaan een eigen jaaragenda die opgevuld wordt door onze afnemers. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de padelbaan, hoe eerder wij een bevestiging krijgen van een afnameperiode hoe meer mogelijkheden er zijn qua invulling.
 • Kunnen de Pop-Up padelbanen binnen geplaatst worden?
  De Pop-Up padelbanen kunnen ook op binnenlocaties geplaatst worden. Doordat de banen voorzien zijn van wielen, kunnen de banen naar een binnenlocatie gereden worden of een locatie waar de autolaadkraan niet kan komen. Dit doen wij met behulp van een heftruck. De opbouw en afbouw verloopt vervolgens hetzelfde als wanneer de banen buiten geplaatst worden. Er moet wel rekening worden gehouden met een minimale doorrijhoogte van 3,5 meter.
 • Met wie moet er contact worden opgenomen indien er problemen zijn met de Pop-Up padelbaan?
  In het geval van problemen aan de baan dient er telefonisch contact met ons worden opgenomen. Op deze manier kan er beoordeeld worden welke acties er vereist zijn. El Pop-Up is per telefoon bereikbaar op 06-30302312.
 • Wat te doen bij schade aan de Pop-Up padelbaan?
  Indien er schade aan de Pop-Up padelbaan is gemaakt, dient er contact opgenomen te worden met El Pop-Up via 06-30302312. Daarnaast dient er per mail (info@elpop-up.nl) aangegeven te worden wat voor schade er is en waar deze schade zich bevindt. Graag afbeeldingen en/of filmpje toevoegen in de bijlage.
 • Is de Pop-Up padelbaan verzekerd?
  Voor de Pop-Up padelbaan heeft El Pop-Up de nodige verzekeringen afgesloten. Voordat er een samenwerking gestart wordt, wordt er gekeken naar wat er per situatie nodig is.
bottom of page