top of page

Co-exploitatie

Langer dan 3 maanden

Wil jij padel exploiteren, maar niet zelfstandig?

Dat kan! 

Met de co-exploitatie ga je een samenwerking aan met El Pop-Up, waarin wij jou ondersteunen bij de exploitatie van één of meerdere padelbanen op jouw locatie.  We proberen samen een zo hoog mogelijke bezettingsgraad/omzet te genereren. Hierbij gebruiken wij onze expertise die is opgedaan op andere El Pop-Up locaties. Hierdoor kunnen wij de marketing uitingen gericht inzetten op de doelgroep(en).

 

Co-exploitatie is geschikt voor periodes langer dan drie maanden. Aan de afnemer vragen wij een voordelig basistarief per maand, waarbij wij de gegenereerde omzet vervolgens verdelen. Daar komen nog enkel kosten voor transport, op- en afbouw bij. 

 

De Pop-Up padelbaan wordt gebracht en geplaatst op de gewenste locatie. De Pop-Up padelbaan kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Hiervoor gebruiken wij een autolaadkraan of een heftruck om de banen te plaatsen. Vooraf komen wij op locatie kijken op welke manier wij de Pop-Up padelbaan kunnen plaatsen. Klein onderhoud zoals de baan en het glas schoonhouden ligt bij de co-exploitant. El Pop-Up neemt het overige (groot) onderhoud op zich. 

 

Wil jij op een laagdrempelige manier padel aanbieden op locatie? Neem contact met ons op en kijken wij samen naar de mogelijkheden om padel op jouw locatie aan te bieden. Via deze weg kun jij gemakkelijk, zonder forse investeringen, padel aanbieden en direct geld verdienen. Het is mogelijk om meerdere banen tegelijk af te nemen.

bottom of page